Spänningen i nybyggen

Om jag skulle sätta igång och bygga en villa från grunden så skulle jag tycka att det vore väldigt spännande. Häftigt att se något komma upp från grunden. Att det inte fanns något där alls från början men att det där sen plötsligt finns en villa som man själv tillsammans med andra har byggt upp från grunden.

Det kanske är häftigt de första gångerna, men om man jobbar på en byggfirma som CA Energi & Miljöteknik i Linköping och har gjort det i väldigt många år så kanske det tappar lite av spänningen. Då kanske det blir vardag. Fast jag tänker ändå att det vore ganska häftigt, kanske bara inte att man tänker på det lika mycket, för att det faktiskt finns ganska mycket annat som man kan tänka på istället och som kan vara viktigare än just det.

Varför lägga tid på att vara verksam som hantverkare på en byggfirma när du kan strunta i det och bara vara precis där du är. Det finns ju flera olika verksamhetsområden och liknande och utifrån dem så kan du självklart variera dig lite. Sen kanske det inte är helt avgörande eller viktigt men det har ändå en betydelsefull roll i det hela.

Jag tycker att det är spännande och häftigt att se hur byggfirmor som CA Energi & Miljöteknik bygger upp fastigheter från grunden. Har sett hur de har arbetat på flera hus här runt omkring i olika områden av Linköping och de har alla blivit väldigt fina. Det tar dock lång tid att bygga en helt ny villa, men det blir riktigt bra när det är klart. Jag är imponerad av CA Energi & Miljötekniks arbete och kan definitivt tänka mig att vända mig till dem och få hjälp av snickarna på byggfirman om jag skulle ville ge mig på ett nybygge eller till och med vid en renovering här i Linköpingsområdet.