Ny elinstallation i huset

Hej och god eftermiddag på er alla mina läsare och välkomna till bloggen och till ytterligare ett inlägg. Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni haft en fin dag. Mina inlägg handlar som ni vet för det mesta om nya dataspel men det här inlägget kommer att handla om något helt annat. Jag vet att ni är många som haft problem att veta till vem ni ska vända er för att få hjälp inom elinstallation i Södertälje, därför skriver jag ett inlägg som jag hoppas kan vara till hjälp. 

Jag har ju själv fått renoverat den gamla villan och bytt ut all gammal el och det är ett företag som heter DC El & Installation som har utfört elinstallationen. Huset är byggt på 40-talet och standarden på elen var också från den tidsepoken med endast en kontakt i varje rum och alldeles för låg spänning. Hade jag på kaffebryggaren och dammsugaren samtidigt gick proppen. Jag är otroligt nöjd med hjälpen som jag har fått av DC El & Installation, och det här företaget är ett riktigt pålitligt företag när det handlar om elinstallation i Södertälje. Jag har flera vänner i Stockholm som även de har tagit hjälp av DC El & Installation. Det här företaget arbetar inom elinstallation i Södertälje men även runt om i Storstockholm, så deras verksamhet är inte begränsad till Södertälje. Så otroligt kunniga elektriker med alla behörigheter som verkligen lever upp till elbranschens högt ställda krav. Ni ska vända er till dem oavsett om ni behöver hjälp inom elinstallation här i Södertälje eller runt om i Stockholm. Klicka er gärna in på deras hemsida via länken här ovanför om ni vill få veta mer om detta företag.