Bar i Torsby

Hej alla fina och välkomna hit. Som ni vet så brukar det finnas inlägg om lite allt möjligt som skulle kunna generera spänning i era liv på den här bloggen, och som ni kanske också har förstått så är jag öppen för all slags spänning. Häromdagen pratade jag med en vän som beskrev matupplevelser som spänning för honom, och det kan jag hålla med om, och därför tänkte jag idag prata om en bar i Torsby som jag tycker mycket om.

Denna bar i Torsby är även en restaurang som har fina luncherbjudanden som vem som helst skulle kunna känna att det finns något gott att äta. För min del brukar jag alltid gå dit på mina luncher, och på fredagkvällar är det på denna bar i Torsby som ni kan hitta mig. Restaurangen heter Larssons brygga och de har både fantastisk mat och en otrolig service. All mat är otroligt skickligt gjord och de är mycket måna om att alla deras kunder ska få i sig alla näringsämnen som de behöver. Om någon av er, mina kära läsare, har varit på denna restaurang och bar i Torsby får ni gärna skriva något om det i kommentarerna, för jag skulle gärna vilja höra om det. Kanske är det så att vi går dit ungefär samtidigt, och då skulle vi ju kunna ta en lunch tillsammans istället för att sitta själva vid varsitt bord. Hoppas att ni har haft en dag fylld av spänning hittills och att ni har mycket kul att se fram emot denna långhelg som ligger framför.